keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tanskalais-ruotsalais tiistai tohinat

Viime viikolla keponen lomaili.

Eilen kuitenkin oli aika mennä taas tytsyjä moikkaamaan. Super iloinen oli vastaanotto:). Coco ja Bella ja Lola olivat super innoissaan. Uusi tulokas Maggie moikkasi myös ihanasti upeilla naskalihampaillaan pusutellen ;).
Hetken rauhoittelun jälkeen käytiin Marjon kanssa pentujen eli Lolan ja Maggien kanssa ulkoilemassa. Lolalla oli koivet kasvanut taas. Nyt on ihanan pitkäkoipinen pihis. Ja iloisesti loikki ja temmelsi. Maggie juoksi niin kovaa kun jaksoi Lolan kanssa,  Lolalla on jo melkoinen vauhti. :) Maggie tutustui jännään uuteen ympäristöön. :)

Vietiin pennut sisälle ja ajattelin että vien Bellan lenkille. Tässä vaiheessa Cocokin halusi ulos meidän kanssaan. No ajattelin että menen juoksemaan niin Coco sai jäädä kotiin. Ei Bella malttanut keskittyä juoksemiseen kun halusi kovasti kotiinsa lauman luo. Saatiin me sentään jonkin moisen kävely lenkin tehtyä. :)

Vein hänet takasin laumansa luo ja ajattelin että no voin mennä ulkoilemaan Cocon kanssa myöskin. Hyvä idea mutta ulkona Coco oli asiasta eri mieltä. No kävästiin me sentään ulkona. :)
Sisällä kaikki leikkivät ja hetken kuluttua pennut nukahtivat vierekkäin. Ja olivat niin suloisen söpöjä. :) Bella ja Cocokin menivät petilleen nauttimaan oloistaan. Ja keposelle tarjottiin super hyvää salaattia. Kiitos Marjo! :)

Jutustelun jälkeen otettiin pennut taas mukaan ja mentiin pihalle minne Anne tuli kameran kanssa ja otti pennuista kuvia. Niin suloisen söpöjä olivat ja välillä jopa malttoivat poseerata. :)
Nappasin sitten molemmat söpöliinit syliini ja meistä otettiin haussun hauska kuva. :)
 Kiittelin omalta osaltani tältä erää ja muut tytsyt jatkoivat iltaa. :)

Kiitos Anne kuvasta ja kiitos Marjo ja koirat ihanasta iltapäivästä. :)

                                       Lola, minä ja Maggie (c) Anne Suokas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti