Koirulit

Nooa on aivan ihana, sympaattinen, hauska, mukava ja hurmaava pihakoirauros, joka viettää synttäreitään 8.2. Eli vesimies, joka tykkääkin uimisesta ja keposen rapsutuksista. Olen heinäkuusta -12 saannut olla hänen keposensa. Nooa tykkää kovasti kiipeillä keposen niskalle ja siitä antaa valtavan määrän pusuja.

Nooan kanssa ollaan yhdessä lenkkeilty ja osallistuttu pari kertaa hakutreeneihin.
Pari kertaa ollaan näyttelykehässä yhdessä pyöritty. Kerran erinomaisesti ja toisen kerran erittäin hyvin.Ollaan elokuussa menossa pihakoirayhdistyksen järjestämälle koiran hieronta kurssille. :)


Bella on iloinen, kaunis, kiltti, kuuliainen ja mukava daami, joka on syntynyt 18.2 eli hän on niin kuin keponen kalat horoskoopiltaan. Sain sunnuntaina kunnian tulla hänen keposeksi. Bellakin tykkää keposen rapsutuksista. Kai niissä taitaa olla sitä jotain? ;) Tavoitteena meillä on kohottaa kuntoamme ja samalla vähäsen timmiintyä, jotta ollaan hyvänkuntoisia ja reippaita. Ensimmäinen yhteinen lenkki on takanapäin ja se sujui hyvin. Yritetään käydä lenkkeilemässä kerran viikossa. :)

 Lola on super söötti nuori daami joka on syntynyt 11.4 eli hän on horoskoopiltaan oinas. Saan olla mukana auttamassa hänen sosiaalistamisessa ja onkin jo suunnitteella hauskaa ohjelmaa viikonlopuksi. :)

Lola on suloinen ja super ihQ :)
Lolan kuvan on ottanut Anne Suokas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti