lauantai 31. elokuuta 2013

Minulla oli juoksut ;)

Eilen illalla oli taas aika sille, eli Midnight Runiin Helsingissä.
Ja sää oli jopa viime vuotta parempi, ei edes satanut koko matkan aikana vaikka tummia pilviä tuli. Lähtö oli 21.19 3A ryhmässä missä juoksin kaverini Outin kanssa. Päästiin ennen naamiasporukkaa tänä vuonna juoksemaan. :)

Oli kuitenkin alkuun tungosta ja ryysistä ja kaikki halusivat päästä hyvin liikkeelle. Alkuun, ekat 4 kilometriä askel tuntui kevyeltä ja rullaavalta. Oli kaunista ihailla merellistä valaistua Helsinkiä.
No sitten juuri ennen 5km kostautui se että olin yrittänyt tankata ja syönyt liian lähellä juoksua vaikka oli ollut jo 2 tunia väliä. Ja piti pitää pikainen yläkautta tapahtuva tyhjennys tauko.
Mietin hetken että pitääkö nyt keskeyttää vai jatkaa, ajattelin että jatkan jos ei olo siitä pahene. No matka jatkui ja vielä juuri ennen 7km kohtaa niin sama juttu. Tyhjennyksen jälkeen matka jatkui taas. 8km kohdalla olo oli ihan jees. 9km kohdalla oli vielä parempi olo. Ja ihanasti pitkin matkaa oli taas ihmisiä kannustamassa. Kyllä se pistää tsemppaamaan. Maali läheni ja ajattelin että no, eipä ole enään pitkä matka maalin, jos vaikka spurttaisi sinne niin kovaa kun pystyi. Juoksin viimeiset 200m maaliin kovaa vauhtia, niin täysillä kun siinä vaiheessa pystyi ja ohitin sillä super monta ihmistä jotka kaikki oli jo ihan hyytyneitä. Ja maaliin asti jaksoin. JIPPII! Ja tuli vielä 3 tyhjennys tyylikkäästi maali viivan tolla puolen :) Kylläpä oli voittaja fiilis.
En sitten juoksun jälkeen enään Outia löytänyt vaikka meillä olikin sovittu treffauspaikka, oli sen verran väkeä siinä pyörimässä, tästä viisastuneena ensi vuonna joku fiksumpi treffipaikka sitten.

Tänä vuonna oli vaatesäilytys paljon viime vuotta selkeämpi ja toimivampi ja muutenkin kaikki toimi niin kuin piti. Ja kätevää oli että ei ollut tällä kertaa palautetta siru että ei tullut ryysistä siitä että kaikki olisi lähteneet niittä irrottamaan kengistään maaliin tultaessa.

Hyvä fiilis jäi, ja kylläpä aamupala maistui hyvälle. :)
Viime vuonna oli turkoosinsininen paita, tänä vuonna neon vihreä, toivon ensi vuodeksi pirteän pinkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti