sunnuntai 18. elokuuta 2013

Keponen road tripillä

Oli keposella hommia tänä viikonloppuna kun oli kahtena perkäkkäisenä päivinä näyttelyt tiedossa.
Eilen oli Kouvola KR ja 16 pihistä. Oli jännää kun oli myös uusia tuttavuuksia. Ja sai nähdä livenä koiria keiden blogia on seurannut. Sää oli harmaa mutta sade alkoi vasta kehän jälkeen. :)

Päätehtäväni oli tänään kuvata ja onnistuin kaikista koirista saada joku kuva napattua. :) Kehä alkoi super nopsaa ja tuomarilla Igorilla oli super nopsa vauhti. Keposena huomasin että Bellaa ei edes näy missään. Rimpautin nopsaa Marjolle ja sanoin että hopi hopi, kehään. :) Ehtivät onneksi paikalle. :) Bella sai NUO ERI2 SA, onnea Bellalle :)

Nooa kulki kehässä hienosti ja sai ERIn. Onnittelut Nooalle. :)
Päivän voittaja oli Lenni joka oli ROPpi ja Stella oli VSP :)
Eli  Ilsö Lenni Fra Sundet ja Yacatis North Ninfea Cassis

Onnea voittajille :)

Tänään tiedossa oli Heinola KR ja 5 pihakoiraa. Odotellessa oli super mukavaa kun minua tuli moikkaamaan ihminen joka osasi kertoa "odotusprojektin" kuulumiset. Ja hyvää siis kuuluu ;).
Aurinko tuli esille juuri ennen kun pihisten kehä alkoi.
Kuvia otin ja...oi oi Nooa showmies näytti miltä pihakoiran rodunomaiset liikkeet ovat parhaimmillaan kun iloisesti juoksi kehässä mun luo ja oli leikkisä ja villi ja vapaa. Saatiin onneksi Ikiliikkujan kiinni ja kehä jatkui ;) Tuomari ilahtui päivän piristyksestä. :)
Ja vautsi vau, Nooa sai ERIn ja SAn ja SERTin ja VSP:n :) kylläpä keponen oli ylpeä ja iloinen :)
Paras oli Stella, onnittelut Stellalle SERTistä ja ROPista :)
Eli Yacatis Ikiliikkuja Indy ja Yacatis North Ninfea Cassis :)


Hienoa oli että Ruotsista oli myös gameissa mukana sekä eilen että tänään ruotsalainen vahvistus Götängens Little Lincoln joka eilen sai ERIn ja SERTin ja tänään ERIn :) Grattis :)

Mukava viikonloppu oli. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti