lauantai 27. heinäkuuta 2013

Pihakoirien 10v. juhla Open Show

Tänään oli vihdoin se päivä mitä olen jo marraskuusta lähtien odottanut, silloin pihakoirien syyskokouksessa mainittiin että milloin tämän kesän Open Show on ja kaikki kehui sitä että se on tosi mukava ja pihakoirien paras tapahtuma. Tietentkin keponen pitänee sitten päästä tämä kokemaan. :)

Herästys oli 5.14 ja eikun kahvia keittämään :) Sitten lähtö.
Pikkuiteitä ajettiin ja oli mukava kesäretki tunnelma. Yhtäkkiä kuitenkin tuli yllätys, niin sankka sumu että ei meinannut tietä edes nähdä. Onneksi kuitenkin kymmenisen kilometrien jälkeen sumu hälveni ja matka jatkui sujuvammin. :)
Perillä Virttaan työväen talolla oltiin 8.30. Keposena pidin Nooa sillä aikaa kun Mari kokosi telttaa. Sain pian kaveriksi vielä ihanan Fopan. Ja kävellytin kaveruksia aamulenkillä sillä aikaa kun muut saivat "leirintäpaikat" paikoilleen.
Ihanaa oli kun kaveri mitä ei ole nähnyt toukokuun jälkeen tuli paikalle kauniin koiraansa kanssa.


Kuvassa Mirika ja Stella, minä ja Nooa ja Foppa :)

Pian alkoikin kehät ja olin apukäsinä koirille. Lämmintä oli ja siinä ulkona ollessa tulikin jo nälkä. Onneksi oli maistuva lounas ja sen jälkeen olikin keposella jännät oltavat.
Tehtävä oli mennä Nooan ja hänen isänsä kanssa, Örestaden Puskas, eli Puska parikilpailussa. Ei onneksi jännittänyt. Mutta se mikä teki asian "vähän" haastavammaksi oli että Puska oli tänään päässyt jo lemmen puuhiin ja olisi kovasti halunnut päästä jatkamaan niitä. ;) No olihan se morsian niin upean ihana ilmeistys että ymmärrän kyllä. Tässä vielä ennen kehää ja aurinko lämmittää kivasti. Kovasti on Nooa isänsä näköinen. Eli yhtä komeat molemmat. ;)                                         Minä ja Puska
Tietty kun ollaan villissä lännessä niin piti olla aurinkohattu malliin, cowboy stile ;)

Yritin pikaisesti treenata isän ja pojan kanssa ja koitin kulkea niin että ne olisivat olleet samassa kädessä minulla. Se ei nyt ihan ollut sujuvaa :)

        Joten päädyin siihen että ovat eri käsissä minulla. No tässä treenatessa näyttii näin hyvältä meno.

Kehä alkoi ja Puska olisi halunnut kovasti muihin puuhiin. Jos olisi ollut cheerleeder kilpailu oltaisi varmaan voitettu, sen verran upeeta ääntä lähti. Kun kuljettiin niin meno oli jo sujuvampaa. Ja juu, Nooa kulkee ihan kun isäänsä. Samalla tavalla molemmat haluavata päästä eteenpäin. Piti välillä miettiä että kumpi oli kummassa kädessä. :)                                         Tässä kuljetaan ja juu, minulla jo kädet ristissä. :)
  Käännös ympäri ja jotenkin onnistuin pitää niin että eivät olleet solmussa tässä vaiheessa. (Lopuksi olivat)                                         Ja takasinpäin.
Tässä kilpailussa ei oltu voittajia mutta saatiin, tai no koirat saivat molemmat oman luun, nam nam :)

Mukavasti päivä siinä vierähti ja ihania ihmisiä ja aivan ihastuttavia pihakoiria sai tavata taas pitkästä aikaa. :)
Tuhannet kiitokset kaikille järjestäjille. Ehdottomasti ensi kesänä taas ja juu, 2015 olen auttamassa järjestämässä kyseistä tapahtumaa pääkaupunkiseudulle. :)
Päivän kohokohta oli arpajaiset jossa voitin ison pussillisen puruluita tulevalle pihakoira sukupolvelle ;). Ja kätevän aurinkolasipyyhkeen ja Nooalle paketin Biotiini Poweria. :)
Ja reppuun vielä mahtui vuosikirja 2012 mitä olen ollut mukana kirjoittamassa ja sain onneksi kaikilta tekijältä omaan versioon nimmarit ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti