lauantai 13. heinäkuuta 2013

Nuoren daamin sosiaalistamis päivä @ piknik

Kävin aamupäivällä hakemassa Lolan mukaan päivän menoon. Hänellä oli piknik eväänsä jo valmiiksi pakattuna, kiitos Marjo! :)

Sitten seikkailtiin varmaan Lolalle uusissa maisemissa ja käytiin vähän nuuhkimassa uusia nurkkia. Jännää on pienen pihisneidin seikkailu, ja siitä se vielä paranee. ;)

Lola pääsi ensimmäistä kertaa matkustaa bussilla, alkuun hieman jännitti mutta nopsaa neitokaista jo helpotti ja melkein torkaihti, sitten olikin jo taas maiseman vaihdos. Kampin automaattiovet olivat aikas kummaillisa. Sitten olikin jo ilmassa tosi monta hajua ja pieni nenä kävi vilkkaasti ratikkaa odotellessa. Ratikkaan tulo oli jännää mutta onneksi Lola oli keposen sylissä ja huomasi että mikä tässä ollessa. Ihaili ikkunasta maisemia ja sitten aina piti tarkistaa uudet matkustajat jotka astuivat sisälle kyytiin. Jäätin pois Siljan kohdalla ja siitä sitten mäkeä ylös tähtiä katsomaan. No niitä ei näin päiväs aikaan näkynyt.

Homman nimi oli piknik, ja Lola heti huomasi että mikä on homman nimi.


Eli pitäähän olla menossa mukana donitsi, hiiri(pihakoiran 1 lelu), Bonbonia, vettä ja keposelle kuohatavaa. ;)


                                         Piknikillä syödään :)

                                         Chillataan :)
                                         Nautitaan olosta :)


                                         Ollaan tarkkaana :)

                                         Levätään :)

                                          Ollaan super ihanan, söpön, ihQuja :)
                                         Relataan :)


                                         Ja nukutaan:)

Usean tunnin puistoilun jälkeen käveltiin keskustaan päin ja Lola sai matkustella piknikkorissa. Hän oli Espan puiston katseen kääntäjä ;) Ja koko ajan kuului kommentteja: Oi kuin suloinen, näitkö tuon söpön koiran? :) Kiitettiin piknik seurasta ja bussilla suunnattiin lepäämään kunnes Lola haettin. Kiitos Marjo koiran lainasta, voi olla että on hiukan väsynyt tytsy nyt illalla.

Ja keponen sai palkkioksi keposen kassin. :) Vautsi vau! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti