tiistai 3. syyskuuta 2013

Tytsyjen hemmottelu iltapäivä

Jippii tänään oli mukava iltapäivä tiedossa.

Menin moikkaamaan Cocoa, Bellaa, Lolaa ja Maggieta, ja toki Marjoakin. :)
Käytiin ensin ulkoilemassa pentujen kanssa ja sitten kaikkien koirien kanssa.

Sen jälkeen mentiin sisälle ja vähän leikittiin ja rapsuteltiin ja Marjo tarjosi kaikille pientä purtavaa niin että jaksettiin. Kiitos vielä tarjoilusta, vaikka en minä 3 munkkia millään voi syödä, ei vaan uppoa ;).

Sitten olikin vähän kummastusta ilmassa kun oli tarkoitus hieroa Bellaa, no hän ei ihan heti tajunnut että mikä oli homman nimi. Cocoa kokeilin hieroa, no ei hänkään ihan malttanut. Sitten hetken kuluttua taas Bellaa ja nytten se jo vähäsen malttoikin rauhoittua ja nauttia. Sen jälkeen Cocoa, hän siinä rauhoittui ja rentoutui.

Sitten postinkantaja miehet sekoittivat vähän rytmiä ja toivat super ison paketin ja se aiheutti pientä kummastusta ja ihmettelyä.
No vielä kuitenkin Bella ja sitten Coco tulivat itsenäisesti hierottavaksi. Myös Lola ja Maggie tulivat ihmettelemään lopuksi että mikä on homman nimi. He saivat silityksiä ja käsittelyä jotka he antoivat tehdä todella nätisti.
Sen jälkeen avattiin paketti mikä tuli ja kasattiin uusi pentuaitaus ja oi sitä riemua kun oli uusi ihana paikka missä köllötellä, jos malttoi. ;)

Ihana iltapäivä oli ja kiva oli taas tavata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti